Exped slaapmat

Exped slaapmat

Wilt u graag rustig en comfortabel gaan slapen? Dan biedt een Exped slaapmat u alle comfort om rustig te gaan slapen. Een Exped slaapmat is zowel te gebruiken voor op vakantie tijdens het kamperen, maar ook voor de logees thuis.

Waarom een Exped slaapmat

Exped biedt verschillende maten slaapmatten aan. Hierdoor zit er altijd een slaapmat tussen die aan uw eisen en persoonlijke voorkeuren voldoet. De Exped slaapmat maten:

Naast de verschillende maten worden de Exped slaapmat grondig getest in Zwitserland. Deze testen komen vrijwel alle slaapmatten door, doordat de materialen van de Exped slaapmat met een hoge frequentie aan elkaar zijn bevestigd. Door na grondig onderzoek te doen, heeft Exped de beste en meest geschikte materialen gevonden om de Exped slaapmatten zowel comfortabel als duurzaam te maken. Hierdoor zijn ze 100% luchtdicht en blijven de slaapmatten van Exped dat ook doordat ze 5 keer de druk aankunnen die er normaal op uitgeoefend wordt tijdens het slapen.

De materialen die zijn gebruikt, zijn dun maar stevig waardoor de Exped slaapmat makkelijk en compact is op te rollen. Bovendien wordt de slaapmat 72 uur lang getest voordat ze de fabriek uit mogen. Mede hierdoor durven ze te zeggen dat de slaapmatten van Exped 100% airtight zijn. Ook worden de slaapmatten van Exped altijd geleverd met een reparatie setje. In sommige omgevingen (bijvoorbeeld in de rotsen) zijn er verraderlijke scherpe punten op de rotsen die over het hoofd worden gezien. Hierdoor kan de rots als een vlijmscherp mes door de mat steken, waardoor de mat leegloopt. In het reparatie setjes vindt u alle benodigdheden om het gat in uw Exped slaapmat weer dicht te kunnen lijmen.

Exped slaapmat kopen bij exped-megamat.nl

Bent u opzoek naar een Exped slaapmat? Bestel dan snel op exped-megamat.nl. Hier vindt u de beste Exped slaapmatten zoals de Exped Megamat 10 LXW en Exped Megamat duo 10 die uw avontuurlijke reis comfortabeler maken.